6976861230 Ελευθερίας 21, Χαλκίδα info@energy-electrical.gr
hero image
 
Ανακαινίσεις Καταστημάτων


 

• Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα την ανακαίνιση ή την εκ νέου κατασκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης της επιχείρησης σας. Από την μελέτη μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να εγγυηθούμε ότι η ηλεκτρική εγκατάσταση του χώρου σας θα είναι σύγχρονη και θα πληροί όλα τα στάνταρντ ασφαλείας.

 

 

 

 

     
     
 
 
Ανακαινίσεις Γραφείων


 

• Λόγω του ότι κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες και κάθε επιχειρηματίας τις δικές του προτιμήσεις. Η εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας και γίνεται ο πιστός σας συνεργάτης, εξατομικεύοντας την μελέτη και την ανακαίνιση των γραφείων σας, ενισχύοντας έτσι την εικόνα τους.
Η σωστή εγκατάσταση ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών συστημάτων και εξοπλισμού, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την φιλοξενία των ατόμων. Ο φωτισμός φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο στην οπτική άνεση και στην ανάδειξη της αισθητικής του χώρου.

 
     
     

 

 

 

 

 

 
Ανακαίνιση Σούπερ Μάρκετ


 

• Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση ή την εκ νέου κατασκευή της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης Σούπερ Μάρκετ. Από την μελέτη μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπει να εγγυηθούμε ότι η ηλεκτρική εγκατάσταση του χώρου σας θα είναι σύγχρονη και θα πληροί όλα τα στάνταρντ ασφαλείας. Η εταιρείας μας βρίσκεται δίπλα σας και γίνεται ο πιστός σας συνεργάτης, εξατομικεύοντας την μελέτη και την ανακαίνιση του χώρου. Η σωστή εγκατάσταση ηλεκτρολογικών και μηχανολογικών συστημάτων και εξοπλισμού, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες. Ο φωτισμός φυσικά παίζει καθοριστικό ρόλο στην οπτική άνεση και στην ανάδειξη της αισθητικής του χώρου.